Всі новини про життя міста

У Кривому Розі пройдуть безкоштовні заняття у «Велошколі: правила дорожнього руху для велосипедистів»

20 та 27 лютого об 11:00 відбудуться безкоштовні заняття у єдиній в нашому місті «Велошколі: правила дорожнього руху для велосипедистів», яку організовує Велоклуб UBF та Об’єднання Відповідальних громадян в рамках проєкту «Кривий ріг – Зручний».

Познайомить учасників з правилами безпеки на дорозі досвідчений велосипедист з дев’ятирічним річним стажем, співзасновник Велоклубу UB, головний організатор масових велосипедних заходів у Кривому Розі Денис Дубов.
Від Дениса велосипедисти почують не просто суху теорію, а дізнаютьсяся безліч нюансів і тонкощів, які можна осягнути лише на практиці та власних помилках.

«Є величезна потреба у навчанні велосипедистів. Це вкрай важлива і актуальна тема, тому що більшість велосипедистів або погано знають правила дорожнього руху, або взагалі не знають. Організована нами велошкола спрямована  усунути ці прогалини в знаннях. Пересівши на велосипед людина повинна знати куди повернути, що можна робити, а що ні. Це необхідно для того, щоб і себе не наражати на небезпеку і інших не наражати на небезпеку і не підводити під статтю», – зазначив тренер велошколи Денис Дубов.

За 4 години слухачі отримають купу цінної інформації: від вимог до обладнання велосипеду згідно з ПДР до дій при ДТП. Отримаєте також відповіді на питання: що таке мертві зони та як їх уникнути, чому небезпечний об’їзд припаркованих авто і що робити з потоком машин та інші. Матимете можливість самі поставити питання, які вас цікавлять.

Школа розрахована як на спортсменів-професіоналів, так і початківців, підходить для дорослих та дітей віком від 14 років. Щоб потрапити на заняття необхідно зареєструватися за посиланням: https://cutt.ly/WkZKPBI
Заняття з велошколи відбудуться за адресою вул. Генерала Радієвського, 34-А.

Довідка за телефоном: 0977162801 (Денис Дубов).

 

Подписывайтесь на наш Telegram канал https://t.me/krlife_ua

 

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі