Всі новини про життя міста

Військова адміністрація Кривого Рогу передала до бригад Тероборони ще шість повнопривідних автомобілів IVECO, закуплених за приватні кошти

З 24 лютого 2022 року Військова адміністрація Кривого Рогу закупила вже понад 300 одиниць автомобільної техніки. Це – пікапи, джипи, вантажні автомобілі підвищеної прохідності та інше. Вони закуплені за приватні кошти.

Ця автомобільна техніка передана до підрозділів Збройних Сил України, Тероборони та Нацгвардії України.
Сьогодні, 10 травня, Військова адміністрація Кривого Рогу передала до бригад Тероборони ще шість повнопривідних автомобілів IVECO, закуплених за приватні кошти.

За словами військових, забезпечення джипами, пікапами та іншою технікою значно підвищує мобільність підрозділів та ефективність виконання як бойових, так і логістичних завдань.

Командир 129 бригади ТРО полковник Юрій Сіньковський зазначив: «Хочу висловити слова щирої вдячності нашому голові військової адміністрації і його команді за таку чудову техніку, яка буде використана на нужди і потреби 129 бригади територіальної оборони. Наразі ми зможемо перевозити особовий склад, і не тільки особовий склад, а і речове майно в ті місця, де воно потребує. Тому ще раз дякую. Разом до перемоги! Техніка обслужена, техніка пройшла повністю перевірку. Вона повністю готова до бойового застосування».

Представник батальйону ТРО, позивний «Хантер», зазначив: «Дана техніка допоможе нашому батальйону буть більш мобільним… Я хочу зазначити наступне. Батальйон – це мобільний підрозділ і вона допоможе нам бути більш мобільними, переміщатись по Кривому Рогу, за його територією і своєчасно надавати допомогу тим підрозділам, які зараз боронять Україну. Хочу подякувати керівництву військової адміністрації та особисто Олександру Вілкулу за допомогу. Він оказує всіляку допомогу нашому підрозділу і підрозділам територіальної оборони, які з його допомогою стануть більш сильними і ми зможемо відбити любий напад рашистів, які прийшли на нашу землю. Ми відженемо їх всіх! Слава Україні!».

 

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
1 Коментар
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі